Hi! 

 

Wij zijn Nine en Lotte! Oprichters van WOW-flowers en helemaal gek van bloemen en interieur. Leuk dat je in ons geïnteresseerd bent! Hier kun je wat meer over ons verhaal lezen.

 

 

Ik ben Nine. 29 jaar, wonend in Uden en trots op mijn mooie gezin. Een enorme perfectionist, ik wil overal het beste uithalen en ben niet snel tevreden. Ik vind het belangrijk ergens voldoening uit te halen. Door mijn afgeronde interieur styliste opleiding en ervaring met het geven van interieuradvies in een woonwinkel weet ik wat het is om een huis die echte WOW factor te geven! Bloemen zijn daarbij een super belangrijk onderdeel. Zij zijn echte eye-catchers in het interieur en daar hou ik van! Zijden bloemen die niet van echt te onderscheiden zijn, in alle kleuren die je maar kan bedenken. Ik word hier enorm enthousiast van. Met mijn creatieve geest en perfectie past dit perfect bij mij! En dat samen met Lotte. Een vriendin voor het leven.

 

 

Mijn naam is Lotte, ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn man en zoon in Uden. Ondanks dat ik Pedagogiek heb gestudeerd en ook met plezier in de jeugdzorg werk is het inrichten en aankleden van interieur altijd een hobby van mij geweest. Voor mij is het erg belangrijk dat mijn huis er gezellig uitziet. Bloemen zijn daar ideaal voor te gebruiken! Een boeket zorgt voor vrolijkheid en kleur in je interieur. Maar ik houd er wel van (en vind het ook handiger 🤭) als iets mooi blíȷ́ft. Daar is mijn passie voor zijden bloemen ontstaan! Ik ben een echte doorzetter, als ik ergens voor ga wil ik er het best mogelijke van maken en werk ik daar hard voor. Nine is een goede vriendin van me en we kennen elkaar al langer dan 10 jaar. We kwamen tot de ontdekking dat we de passie voor zijden bloemen delen en hebben samen WOW-flowers opgestart.