Een prachtig boeket in 4 stappen

 

  • Jouw wensen bespreken 

Wij geven de mogelijkheid om een boeket voor jou op maat samen te stellen. Heb jij een plekje in gedachte voor een mooie bos bloemen, maar kom je er niet uit welke kleurencombinatie hier goed bij past? Wij stellen het volledig af op jouw interieur. Natuurlijk kijken we ook naar een mooie, bijpassende vaas als je dit graag wilt.

  • Budget bepalen

Een op maat gemaakt boeket met een prachtige vaas die precies in je interieur past... Dat moet wel heel duur zijn, toch? Zeker niet! Wij kijken ook goed naar jouw budget en wat je graag wilt besteden om je interieur op te frissen. Wel zo handig!

 

  • Het resultaat doornemen

We zorgen er voor dat je tussentijds op de hoogte gehouden word. We maken een samenstelling van bloemen op basis van jouw wensen. We sturen foto's en filmpjes door van het resultaat. Het is dan mogelijk om aan te geven of er nog aanvullende wensen zijn. Zodra wij hier een duidelijk beeld van hebben, passen we de laatste dingen aan en word het boeket netjes op maat opgemaakt in de desbetreffende vaas om zo tot het eindresultaat te komen.

 

  • Het eindresultaat

Dan is het tijd om te genieten. Stel je eens voor hoe vrolijk en kleurrijk je interieur nu is. Buren en vrienden zullen het fantastisch vinden en je staat elke dag weer op met een glimlach. De kracht van een mooie bos bloemen!

 


Vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje.